Πέμπτη, 24 Δεκεμβρίου 2015

Ο πρίγκιπας που ήρθε απο μακριά... Πρόταση παιδικού βιβλίου

Ζούμε μέρες γιορτινές, μέρες γεμάτες αγάπη, αγκαλιές, φιλιά και επιθυμούμε με κάθε τρόπο να εκφράσουμε τα συναισθήματά μας. Ένας από αυτούς τους τρόπους είναι και η προσφορά δώρου. 
Μία από τις καλύτερες προτάσεις για κάποιον/α που επιθυμεί να ξεφύγει από τα παιχνίδια και τα ρούχα, είναι ένα βιβλίο...

Όταν πρόκειται, όμως, για παιδικό βιβλίο, τότε προβληματιζόμαστε ακόμα περισσότερο και αναζητούμε το καλύτερο δυνατό, ώστε όχι μόνο να αγγίξει την παιδική ψυχούλα, αλλά ταυτόχρονα να μην την τραυματίσει.

Τι καλύτερο, λοιπόν, από την προσφορά ενός βιβλίου που έχει γραφτεί από τα βάθη της ψυχής μιας μητέρας! Τι καλύτερο από ένα βιβλίο το οποίο είναι εμπνευσμένο από το ίδιο το παιδί της συγγραφέως, από τον ίδιο της το γιο, ο οποίος είναι και θα είναι ο παντοτινός της πρίγκιπας.
Καλή ανάγνωση και καλή απόλαυση!


Λίγα λόγια για το παραμύθι από τη συγγραφέα μας Χριστίνα Σαρηγιάννη (δασκάλα-φιλόλογο):

"Μόλις λίγες μέρες αφού γέννησα τον γιο μου, μού γεννήθηκε η επιθυμία να εκφράσω μέσα από ένα παραμύθι τον πλούτο των νέων συναισθημάτων μου. Για μένα ο μικρός Δαυίδ ήταν ένας πρίγκιπας που ήρθε από μακριά και γέμισε με ακόμη περισσότερη αγάπη όλον μου τον κόσμο…  Το παραμύθι αναφέρεται σε μια  σπουδαία και πολύ μακρινή χώρα, που οι κάτοικοί της έφτιαχναν πεντανόστιμα μπισκότα για να ζήσουν. Μια μέρα, ο πρίγκιπάς της αποφάσισε να αφήσει το βασίλειό του, για να κάνει ένα μεγάλο ταξίδι … Μαζί του πήρε τον καλύτερό του φίλο και πολλά μπισκοτοπακέτα! Στο δρόμο του ανακάλυψε ένα μαγικό υλικό, που μεταμόρφωσε όχι μόνο τα μπισκότα του, αλλά και όλο τον κόσμο! Ελπίζοντας πάντα να αγγίξει τις ψυχές των μικρών αναγνωστών, το παραμύθι αυτό έχει σκοπό να υμνήσει τη δύναμη της αγάπης σε όλες της τις μορφές!".

Πού μπορείτε να βρείτε το βιβλίο: Εν Πλω, Ιανός, Public, Ευριπίδης και μπορείτε να το παραγγείλετε από το βιβλιοπωλείο της γειτονιάς σας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι σκέφτεστε...