Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2013

Πώς αλλιώς μπορεί ο γιατρός να καταλάβει το φύλο του μωρού τις πρώτες εβδομάδες; (στην αυχενική διαφάνεια)

Ατέλειωτες συζητήσεις σε παρέες, ατέλειωτες συζητήσεις σε φόρουμ μαμάδων, ατέλειωτες συζητήσεις παντού... Πώς μπορεί να καταλάβει ο γιατρός από νωρίς το φύλο του μωρού μου; Πολλοί είναι εκείνοι που περιμένουν να μάθουν με αγωνία αν είναι αγοράκι ή κοριτσάκι ήδη από την αυχενική διαφάνεια...
Εμείς μάθαμε ότι το καχυποπτούλι μας είναι κοριτσάκι ακριβώς στη 17η εβδομάδα! Μας βοήθησε βέβαια και η στάση του σώματός της που σε καμία περίπτωση δεν έδειχνε διάθεση να μας κρυφτεί...
Οι καρδιακοί παλμοί για πολλούς είναι ένα σημάδι, το οποίο, όμως, απ' ό,τι φαίνεται δεν αποδεικνύεται επιστημονικά. Λένε δηλαδή ότι όσο πιο γοργούς παλμούς έχει ένα μωράκι τόσο μεγαλύτερες είναι οι πιθανότητες να είναι κορίτσι. Αν βασιστούμε σε αυτή την άποψη, σε μας έπεσε μέσα, καθώς η Μαρία στην αυχενική διαφάνεια είχε 167 παλμούς!

Σύμφωνα, λοιπόν, με έρευνες, όταν το εμβρυάκι σας είναι αγοράκι, τότε το γεννητικό όργανο (όσο αυτό έχει αναπτυχθεί στη συγκεκριμένη ηλικιακή φάση) δημιουργεί μια γωνία μεγαλύτερη των 30 μοιρών με το κατώτερο τμήμα της σπονδυλικής στήλης. Αν το εμβρυάκι σας είναι κοριτσάκι, τότε το γεννητικό του όργανο προεξέχει προς την ίδια κατεύθυνση σχηματίζει γωνία μικρότερη των 30 μοιρών σε σχέση με την σπονδυλική στήλη!

Δείτε προσεκτικά τις παρακάτω εικόνες:
Αριστερά κάτω είναι κοριτσάκι και δεξιά κάτω είναι αγοράκι! (πηγή: www.in-gender.com)


Εκεί που έχει το τοξάκι και γράφει "genital tubercle" είναι το γεννητικό όργανο του μωρού, όπως φαίνεται σ' έναν πρώιμο υπερηχογράφημα! (www.centrus.com)

Ενδιαφέρον χμ!!!
Με το καλό το μωράκι σας και πάνω από όλα γερό!


Αλκοόλ και εγκυμοσύνη. Γιατί λέμε ΟΧΙ!

Αναρωτιέστε αν θα πρέπει να πιείτε αλκοόλ στην εγκυμοσύνη σας; Διαβάστε το άρθρο μου στο: