Δευτέρα, 3 Ιουνίου 2013

Τεστ εγκυμοσύνης! Φυσιολογικές τιμές χοριακής γοναδοτροπίνης (hcg)

Οι προσπάθειες έχουν ξεκινήσει και η αγωνία έχει χτυπήσει κόκκινο. «Είμαι, δεν είμαι έγκυος;» αναρωτιέται κάθε γυναίκα, όταν πλησιάζουν οι μέρες της επόμενης περιόδου. Τεστ εγκυμοσύνης, τεστ ούρων, τεστ εργαστηριακό, ανάλυση αίματος και τα λοιπά και τα λοιπά… Τα έχετε ακούσει, κάποιες από εσάς τα χειρίζεστε τέλεια, μένει, λοιπόν, να τα παρουσιάσουμε αναλυτικά και αποκαλύψουμε μικρά μυστικά! Όταν μένει μια γυναίκα έγκυος παράγει την ορμόνη Hcg (ανθρώπινη χοριακή γοναδοτροπίνη) από τα κύτταρά της που σχηματίζουν τον πλακούντα. Τα επίπεδα της χοριακής γοναδοτροπίνης χτυπάνε κόκκινο περίπου στις 8-11 εβδομάδες κύησης και εν συνεχεία σταδιακά μειώνεται, ώσπου σταθεροποιείται. Να μην ξεχνάτε ότι αν μετρήσετε τη συγκεκριμένη ορμόνη στις αρχές της εγκυμοσύνης και τα επίπεδά της είναι χαμηλά, αυτό δε σημαίνει ότι η εγκυμοσύνη δε θα δώσει ένα υγιές μωρό. Αν και οι γυναικολόγοι είναι ικανοποιημένοι μ' ένα τουλάχιστον 100 mIU/ ml στις 16 μέρες μετά τη σύλληψη, αυτό δε σημαίνει ότι αν έχετε χαμηλότερο νούμερο κάτι δεν πάει καλά. Η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική, η κάθε σύλληψη είναι διαφορετική και η κάθε γυκαίνα βεβαίως!

pigandrabbit.com
Τεστ κύησης ούρων: Το συγκεκριμένο τεστ ανιχνεύει στα ούρα σας την παρουσία της ορμόνης hCG (ανθρώπινη χοριακή γοναδοτροπίνη). Μέσα σε μερικά λεπτά μετά τη χρήση του μπορείτε να μάθετε αν είστε έγκυος. Με δείγμα των ούρων σας οποιαδήποτε ώρα της ημέρας (αν και κάποιοι υποστηρίζουν ότι τα πρώτα πρωινά ούρα δίνουν πιο αξιόπιστα αποτελέσματα, διότι η ορμόνη είναι σε μεγαλύτερη συγκέντρωση- αν θέλετε να το κάνετε κατά τη διάρκεια της ημέρας αποφύγετε τα πολλά υγρά πριν το τεστ), σε διάστημα 12- 14 ημερών μετά τη σύλληψη (γνωστές εταιρείες προτείνουν μέχρι και 4 μέρες πριν την αναμενόμενη περίοδο) μπορείτε να μάθετε αν κυοφορείτε. Οι γιατροί, όμως, συστήνουν να περιμένετε λίγες μέρες μετά την καθυστέρηση, ώστε το αποτέλεσμα να είναι ακριβέστερο.
Τα συγκεκριμένα τεστ έχουν, όμως, ένα μεγάλο μειονέκτημα: Υπάρχει πιθανότητα να δώσουν ψευδώς αρνητικό αποτέλεσμα. Δηλαδή, επειδή είναι κατασκευασμένα να «πιάνουν» από μία συγκεκριμένη τιμή και πάνω τη χοριακή γοναδοτροπίνη, αν έχετε συλλάβει για παράδειγμα αργά στο κύκλο σας και η τιμή είναι στην πραγματικότητα χαμηλότερη, δε θα την πιάσει κι έτσι μπορεί να νομίζετε ότι δεν είστε έγκυος, ενώ είστε!
Κάποια τεστ εγκυμοσύνης του εμπορίου κυκλοφορούν και με δείκτη σύλληψης, δηλαδή εκτιμά πόσες περίπου εβδομάδες πριν συνέλαβες.
Είναι πολύ σημαντικό να ακολουθήσετε με ακρίβεια τις οδηγίες του κατασκευαστή για τη χρήση του τεστ, ώστε να έχετε στα χέρια σας ένα αξιόπιστο αποτέλεσμα. 

Ανάλυση αίματος και κύηση: Είναι το τεστ που ανιχνεύει την εγκυμοσύνη 100% (εκτός αν γίνει ανθρώπινο εργαστηριακό λάθος). Λίγες σταγόνες αίματος είναι αρκετές, για να διερευνήσουν οι μικροβιολόγοι αν είστε έγκυος.  Επιπλέον, θα σας βοηθήσει να προσεγγίσετε ημερολογιακά την ηλικία της εγκυμοσύνης, καθώς σας δίνει με ακρίβεια την ποσότητα της Hcg στο αίμα σας. Πρέπει να γνωρίζετε ότι οι συγκεκριμένες τιμές αλλάζουν με την πρόοδο της εγκυμοσύνης. Γι’ αυτό μη σας φανεί περίεργο αν ο γυναικολόγος σας σας ζητήσει τη συγκεκριμένη εξέταση. Σώφρον επίσης είναι να σας ζητηθεί και μία επανάληψη μετά από 2 μέρες, ώστε να διαπιστωθεί αν η χοριακή γοναδοτροπίνη διπλασιάζεται κι άρα η εγκυμοσύνη σας κυλά ομαλά. 11 μέρες περίπου μετά τη σύλληψη, μπορείτε να κάνετε το συγκεκριμένο τεστ εγκυμοσύνης.

Πινακάκι με τις τιμές της χοριακής ανά εβδομάδα κύησης (είναι ενδεικτικές τιμές, καθώς διαφέρουν αναλόγως με το εργαστήριο και τη μέθοδο ανάλυσης):
3 εβδομάδες: 5 - 50 mIU / ml
4 εβδομάδες: 5 - 426 mIU / ml
5 εβδομάδες: 18 - 7.340 mIU / ml
6 εβδομάδες: 1.080 - 56.500 mIU / ml
7 - 8 εβδομάδες: 7, 650 - 229.000 mIU / ml
9 - 12 εβδομάδων: 25.700 - 288.000 mIU / ml
13 - 16 εβδομάδων: 13.300 - 254.000 mIU / ml
17 - 24 εβδομάδων: 4.060 - 165.400 mIU / ml
25 - 40 εβδομάδων: 3.640 - 117.000 mIU / ml
Αρνητικό τεστ εγκυμοσύνης: <5,0 mIU / ml
Γυναίκες μετά την εμμηνόπαυση: <9,5 mIU / ml

  www.hcglevelsinearlypregnancy.com
Σημείωση: Όταν οι μονάδες είναι κάτω από 1.200 mIU / ml, η hCG συνήθως διπλασιάζεται κάθε 48-72 ώρες
Μεταξύ 1.200 και 6.000 mIU / ml ορού, η hCG συνήθως χρειάζεται 72-96 ώρες για να διπλασιαστεί.
Πάνω από 6.000 mIU / ml, η hCG χρειάζεται συχνά πάνω από τέσσερις ημέρες για να διπλασιαστεί.
Μετά από ενέσεις hCG (τύπου Pregnyl, Profasil), που πραγματοποιούνται στην εξωσωματική γονιμοποίηση, στην σπερματέγχυση ή στην ενίσχυση ωορρηξίας, η ωχρινική φάση επιμηκύνεται, με αποτέλεσμα τα ίχνη της hCG μπορεί να παραμείνουν στο σώμα για διάστημα 14 ημερών ή περισσότερο μετά την τελευταία ένεση hCG. Αυτό μπορεί να δώσει ψευδώς θετικό τεστ εγκυμοσύνης.

Επίσκεψη στο μαιευτήρα σας: Η ιατρική εξέταση είναι απαραίτητη ανεξάρτητα αν κάνατε τα παραπάνω τεστ. Ο γυναικολόγος σας θα αναζητήσει φυσικά σημάδια εγκυμοσύνης όπως: διογκωμένη και μαλακότερη μήτρα, αλλαγή στην υφή του τραχήλου, αλλαγή του χρώματος του κόλπου και του τραχήλου από μπλε σε μοβ, ψηλαφήσιμο παλμό μητρικής αρτηρίας, εμβρυικό σάκο ή ακόμα και καρδιακή λειτουργία του εμβρύου, αν έχετε φθάσει τις 6-7 εβδομάδες κύησης. Ο γιατρός μπορεί να διαπιστώσει ευκολότερα την κύηση, όταν οι μονάδες της χοριακής έχουν φθάσει τουλάχιστον τις 1.000 μονάδες, για κάποιους η ιδανική τιμή είναι 2.000 και πάνω.

Προσοχή: Οι εγκυμονούσες μη συγκρίνετε τα αποτελέσματα της χοριακής σας με άλλες μητέρες, διότι η κάθε γυναίκα παράγει διαφορετικά επίπεδα της συγκεκριμένης ορμόνης και με διαφορετικούς ρυθμούς.

Τι μπορεί να σημαίνουν χαμηλά επίπεδα χοριακής γοναδοτροπίνης:

1.  λανθασμένος υπολογισμός από το εργαστήριο
2.  αποβολή, παλίνδρομη κύηση
3.  εξωμήτριος κύηση (αργή αύξηση)

Τι μπορεί να σημαίνουν υψηλά επίπεδα χοριακής γοναδοτροπίνης:

1.  λανθασμένος υπολογισμός από το εργαστήριο
2.  Δίδυμη κύηση
3.  Μύλη κύηση
Η συμβουλή μας: Αν αποφασίσετε να κάνετε το τεστ αίματος, για να διαπιστώσετε αν είστε έγκυος, προτιμήστε να επισκεφτείτε το ίδιο διαγνωστικό κέντρο, ώστε στην επανάληψη της εξέτασης να έχετε αξιόπιστα αποτελέσματα (κάθε διαγνωστικό κέντρο έχει τα δικά του μηχανήματα και κάποια χρησιμοποιούν διαφορετικές μεθόδους μέτρησης και ανάλυσης από κάποια άλλα).

Σε κάθε περίπτωση, το σημαντικότερο είναι με το που υποψιαστείτε σημάδια εγκυμοσύνης να επικοινωνήσετε άμεσα με το γυναικολόγο σας, ο οποίος είναι ο πλέον αρμόδιος και ειδικός να σας κατευθύνει!
278 σχόλια:

 1. Απαντήσεις
  1. Θα πάτε σε ένα μικροβιολογικό κέντρο και θα ζητήσετε μία εξέταση χοριακής.

   Διαγραφή
 2. β-HCG <2.00 έχω αυτήν την τιμή αλλά απο όσο ξέρω δεν είμαι έγκυος

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ειμαι 6 εβδ και 5 και η χοριακη εδειξε 3.224 ειναι καλο η ετσι και ετσι.... Ειχα παλιοτερα 2 παλινδρ9μες και ανησυχω....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αγαπητή φίλη, στην εβδομάδα που είστε δεν κοιτάζουμε χοριακή αλλά καρδιακό παλμό και ομαλή ανάπτυξη του εμβρύου. Εύχομαι να πάνε όλα καλά αυτή τη φορά.

   Διαγραφή
 4. καλημερα σας... εγω ειχα κανει καθηστεριμενα χοριακη και ειχα 83.567 δηλαδη ημουν σε προχωρημενη εβδομαδα???? τωρα ειμαι 7 μηνων

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Με γενικα πολυ ασταθη κυκλο (ποτε 40 ποτε 46) εκανα χοριακη γιατι για 2 μερες ειχε καφε υγρα.. Η τιμη βγηκε 64,88.. Αν υπολογισουμε οοτι ο κυκλος μου ηταν 40 ημερων περιμενα κανονικα 16/8. Η χοριακη εγινε σημερα στις 24/8
  Υπαρχει περιπτωση εκγυμοσυνης η αποβολης;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Όπως θα σας είπε και ο γιατρός σας επαναλαμβάνουμε τη χοριακή κάθε 2 μέρες και θα πρέπει να υπερδιπλασιάζεται. Αν αυτό συμβαίνει περιμένουμε να δούμε καρδιακό παλμό στον υπέρηχο. Εύχομαι να πάνε όλα καλά!

   Διαγραφή
 6. Με <0.1 mlu δεν είμαι έτσι ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Απαντήσεις
  1. Είστε ναι και αν ήταν κοντά στην αναμενόμενη περίοδο είναι χαμηλή. Σε περίπτωση που δεν σας έχει συμβεί πρώτη φορά δείτε αυτό το άρθρο: http://mariasmother.blogspot.gr/2016/09/blog-post.html

   Διαγραφή
 8. Έκανα σημερα μια εξέταση Β χοριακης και η απάντηση που έλαβα είναι 6.9 ειναι δηλαδη θετικο τπ τεστ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. η χοριακη μου στην 5η μερα καθυστερησης ηταν 795 και 3 μερες μετα ηταν 2.216, ειναι φυσιολογικη η αυξηση η ειναι πολύ μεγαλη ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Είναι εξαιρετική! Με το καλό!

   Διαγραφή
  2. ekana xoriaki extes kai ixa 36 .7 ti simveni afto

   Διαγραφή
 10. Εγω την τρίτη ειχα την χοριακη μου 350 ενω ειμαι 4 εβδομαδων..σημερα ξαναεκανα χοριακη και βγηκε 80 υπαρχει περιπτωση να χασω το μωρο;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Δυστυχώς η εγκυμοσύνη σας υποχώρησε. Θα προσπαθήσετε ξανά και όλα θα πάνε καλά!

   Διαγραφή
 11. πρωτη χοριακη 25,4 , μετα απο δυο μερες 72,8 , πως μπορω να υπολογισω την εβδομαδα στην οποια αντιστοιχει η χοριακη?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Γράψτε μου τελευταία μέρα περιόδου και την ημέρα που κάνατε την πρώτη χοριακή.

   Διαγραφή
  2. Εγώ είχα τελευταία ημερομηνία περίοδου 19.2 έκαναν οριακη 4.4 και τα αποτελέσματα ηταν 85.678..δηλαδη ημουν πανω απο 6 εβδομάδων εγκυος???

   Διαγραφή
 12. Με χοριακη 13mui/ml ξαι αιμορραγια τι σημαινει

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Εξαρτάται από τη μέρα που την κάνατε. Αν την κάνατε κοντά στην ημέρα περιόδου σας είναι χαμηλή και όπως φαίνεται πάει για βιοχημική αποβολή. Θα πάνε όλα καλά την επόμενη φορά!

   Διαγραφή
 13. 89,18 μετά απο εξωσωματική που έγινε πριν 12 μέρες είναι καλό νούμερο; Σας ευχαριστω

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Είναι πολύ καλό! Αυτό που θα κοιτάξετε είναι να διπλασιαστεί σε 2 μέρες. Εύχομαι να πάνε όλα καλά.

   Διαγραφή
 14. Καλησπέρα σας,εγώ έκανα χθές 26/9 την εξέταση χοριακής μου είπαν ότι είναι θετικό με μονάδες 165,8!!Είναι καλό;και άν ναί είναι ημερών ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Δεν μου είπατε ποια μέρα του κύκλου την κάνατε για να σας απαντήσω!

   Διαγραφή
 15. στην τριτη μερα καθυστερηση εκανα χοριακη και βγηκε 167 . αγχωθηκα μηπως ειναι λιγο.να ξανακανω σημερα ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αγαπητή φίλη, αυτή καθ αυτή η τιμή δεν έχει ιδιαίτερη σημασία. Αρκεί να διπλασιάζεται κάθε δεύτερη μέρα. Εύχομαι να πάνε όλα καλά!

   Διαγραφή
 16. Μετα απο 5 μέρες καθυστέρηση έκανα χοριακη κ βγήκε 1750..καλά είναι?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Νομίζω ότι είναι πολύ καλή! Από εδώ και πέρα παρακολουθούμε την ανάπτυξη και τους καρδιακούς παλμούς του εμβρύου. Με το καλό!

   Διαγραφή
 17. Kalhspera.xoriakh thn prohgoumenh trith 550.xoriakh pempth 815.xoriakh akrivws mia evd meta 1644.den einai polu xamhlh;ti mporei na shmainei;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αγαπητή φίλη, δυστυχώς νομίζω ότι η εγκυμοσύνη σας υποχωρεί. Εύχομαι να πάνε όλα καλά την επόμενη φορά!

   Διαγραφή
 18. Καλησπέρα σας έχω κυκλο ασταθή 35 με 40 ημερών τελευταια μου περίοδο ηταν 13 Αυγούστου εκανα 3 χοριακες η πρωτη ήταν στις 14 Σεπτέμβρη κ ηταν 10 μονάδες η δεύτερη μετα απο μια εβδομάδα κ ηταν 162 κ η τριτη ηταν μετα απο δέκα μέρες κ βγήκε 389! Δεν έχω ίχνος αίμα ούτε πόνους.. Τι μπορεί να συμβαίνει;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αγαπητή φίλη, ελπίζω ότι έχετε επισκεφτεί ήδη τον γυναικολόγο σας. Χοριακή που δεν ανεβαίνει ομαλά μπορεί να είναι από αποβολή μέχρι εξωμήτριο. Εύχομαι να πάνε όλα καλά!

   Διαγραφή
 19. Τελευαια περιοδο ειχα 16/8 εκανα β χοριακη στις 5/10 ειχα 10.360 και στις 7/10 12.543 τι σημαινει γιατι δεν διπλασιαστικε

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αγαπητή φίλη όπως θα διαβάσετε στο άρθρο από ένα σημείο και μετά οι χοριακές δεν διπλασιάζονται. Δεν έχει νόημα να μετράτε χοριακή σε τόσο προχωρημένη εγκυμοσύνη. Θα πρέπει να σας παρακολουθεί στενά ο γυναικολόγος σας υπερηχογραφικά. Εύχομαι να πάνε όλα καλά!

   Διαγραφή
 20. Έκανα σήμερα β χοριακη με Τερ 9/9 και ήταν 6001. Είναι καλή τιμή?Ευχαριστώ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Πρέπει να μου γράψετε ποια μέρα του κύκλου την κάνατε. Παρ όλα αυτά δείχνει ότι είναι μια προχωρημένη εγκυμοσύνη! Με το καλό!

   Διαγραφή
 21. Καλησπέρα σας έχω κύκλο 28 ημερών με πρώτη ημέρα περιόδου 19/9/2016 ωορρηξία στις 7/10/2016(έτυχε να κάνω παπ τέστ και να το δει ο γιατρός) έκανα στην δεύτερη μέρα καθυστέρησης χοριακι 0.47 αρνητικο υπάρχει περίπτωση λάθους να επαναλαβω το τεστ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 22. Καλησπέρα τελευταία περίοδο 14/9 έκανα χοριακη 19/10 και βγήκε 990 πως είναι

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 23. Έκανα σήμερα Β οριακή και η τιμή της είναι 55.546 είναι φυσιολογικο;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 24. Kalispera sas exw kathusterhsh ekana mia b xoriakh m vghke 3.8 .. h kathusterhsh synexizetai ...eimai egkuos h apla mia diataraxh periodoy ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. για τη διαταραχή να μιλήσετε με το γυναικολόγο σας!

   Διαγραφή
 25. Καλησπέρα..έγω έχω καθυστέρηση 6 μέρες και έκανα β χωριακη και μου έβγαλε <0,10 miu/ml.. δεν είμαι έγκυος έτσι?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 26. Σήμερα, 8η μερα καθυστέρησης εκανα χοριακη και βγήκε 8.800. Είναι καλη?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αγαπητή φίλη, είστε σε προχωρημένη εγκυμοσύνη με τέτοιες μονάδες! Με το καλό!

   Διαγραφή
 27. Τελευταία ημέρα περιόδου 21/9 έκανα β χοριακή 31/10 ήταν 29411 πόσο εβδομάδων είμαι? Είναι φυσιολογική?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. αγαπητή Αιμιλία σε αυτή τη φάση ελέγχουμε αν έχει το έμβρυο καρδιακό παλμό για να δούμε ότι προχωρά ομαλά η εγκυμοσύνη!

   Διαγραφή
 28. Χθες εκανα χοριακη με τιμή 28400 ,τελευταία περίοδο 18 Σεπτεμβρίου Μετά από παλινδρομη κύηση που κατέληξε σε αποβολή στις 10 εβδομάδες και 5 μερες στις 15 Αυγούστου...Ο κύκλος μου συνήθως είναι 29-30 ημερών με μικρές αποκλίσεις
  Ο υπέροχος που έγινε έδειξε εγκυμοσύνη 6 εβδομάδων χθες (δεν ακούσαμε καρδιακή λειτουργια)Μπορεί να έχει γίνει καθυστερημένη σύλληψη η να περιμένω να χάσω το μωρό πάλι?
  Έχω και άλλα παιδάκια και δεν είχα κανένα απόλυτος πρόβλημα σε προηγουμενη εγκυμοσύνη μου
  Ευχαριστώ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αγαπητή φίλη εύχομαι να πάνε όλα καλά! Καλό είναι να ελέγξετε αν έχετε θρομβοφιλία! Είστε τυχερή που έχετε άλλα παιδάκια!

   Διαγραφή
 29. Καλησπερα, σας, ειναι 14 απο σπερματεγχυσγ εκανα, χωριαλη με, 28 μονάδες για δυο εβδωμαδων έγκυος, είναι καλη? Μου, ειπε ο γυναικολόγος μου, να την επαναλάβω την πεμπτη γιαυτο ρωταω

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. μόνο με την επανάληψη θα ξέρουμε αγαπητή φίλη! εύχομαι να πάνε όλα καλά!

   Διαγραφή
 30. Με <1,20 είμαι εγκυος;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 31. Τελευταία περίοδος 24/9 κυκλοςν36 ήμερων χθες β χοριακη μονάδες 16317

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 32. Καλησπερα.με 7 μερες καθυστερηση κ χοριακη στο 280;;το τεστ ηταν θετικο

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ναι είναι αλλά να παρακολουθήσετε το διπλασιασμό του!

   Διαγραφή

 33. Καλησπερα...Εκανα εξωσωματικη 25/10/2016 στις 7/11/2016 εκανα χοριακη κ βγηκε 223 κ 10/11/2016 η χοριακη βγηκε 665...υπαρχει πιθανοτητα για διδυμη κυηση...Τελευταια περιοδος ηταν 7/10/2016 ..Ευχαριστω!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Το πιθανότερο είναι πως είναι ένα! Αλλά ποτέ δεν ξέρετε! Με το καλό!

   Διαγραφή
 34. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΜΕ ΕΝΑ ΤΕΣΤ ΑΡΝΗΤΙΚΟ.ΧΟΡΙΑΚΗ ΠΡΩΤΗ 95.616 Κ ΔΕΥΤΕΡΗ 101.692.ΤΙ ΛΕΤΕ?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αγαπητή φίλη, είστε πολύ πολύ έγκυος! Να σας δει ο γυναικολόγος σας!

   Διαγραφή
 35. Καλησπερα. Ονομαζομαι Δεσποινα. Ειχα ΤΕΠεριοδο 23/10 με 28 ημερων κυκλο με ελευθερες επαφες ολο τον μηνα, εκανα 1η κ 2η μερα καθυστερισης 2 τεστ ουρων ηταν αρνητικα, 4η μερα καθυστερισης χοριακη αιματος 10,1 (αρνητικη) σημερα 6η μερα καθυστερισης υπαρχει περιπτωση να ειμαι εγγυος αλλα να μην εδειξαν τα τεστ? Απο Συμτωματα ειχα μονο πονακια χαμηλα την ημερα που περιμενα να αδιαθετησω. Συγνωμη αν σας κουρασα. Ευχαριστω εκ των προτερων.!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αγαπητή φίλη, χοριακή 10 δεν είναι αρνητική. Είναι μια θετική χαμηλή χοριακή που δείχνει ότι κάτι πήγε να γίνει και δεν προχώρησε! την επόμενη φορά θα πάνε όλα καλά!

   Διαγραφή
 36. Καλησπέρα...Έκανα εξωσωματική 21/11/2016 στις 01/12/2016 έκανα χοριακή κ βγήκε 120,υπάρχει πιθανότητα για δίδυμη κύηση.
  Ευχαριστώ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Μικρή η πιθανότητα. Όπως φαίνεται είναι ένα καλό! Με το καλό!

   Διαγραφή
 37. Γειά σας..εγώ έκανα χοριακη την τρίτη και ήταν 140 και σήμερα παρασκευή που ξαναεκανα δεν είχε ανέβει πάρα πολύ 225..είναι καλη;δεν θα έπρεπε να είναι περισσοτερο;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Θα έπρεπε ναι. Όπως φαίνεται είναι μια εγκυμοσύνη που υποχωρεί. Την επόμενη φορά θα πάνε όλα καλά!

   Διαγραφή
 38. Καλησπέρα σας!
  Είμαι στην 13η μέρα καθυστέρησης και η χοριακή μου σήμερα ήταν: 100094.00
  Έχω προγραμματισμένο ραντεβού αλλά έχω και μία ανησυχία μέχρι τότε. Ευχαριστώ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Τι ανησυχία αγαπητή φίλη! Πλέον σε αυτή τη φάση δεν μετράμε χοριακή, κάνουμε υπέρηχο για καρδιακό παλμό! Με το καλό!

   Διαγραφή
 39. Καλημέρα....είμαι 49 ετων λογω μη σταθερης περιοδου λογω ηλικιας φανταζομαι τελευταια περιοδο ειχα στις 12/10....εκανα χτες χοριακη για τυχον απροοπτο και η τιμη της είναι <5....δεν είμαι εγκυος σωστα??? Ευχαριστω εκ των προτερων

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Η τιμή αυτή είναι αρνητική, αγαπητή φίλη.

   Διαγραφή
 40. Καλησπέρα σας..29/10/06..είχα τελευταία περίοδο.. Πριν τρεις μέρες έκανα τεστ εγκυμοσύνης και βγήκε θετικό..σήμερα έκανα την β χοριακη και οι μονάδες μου είναι 3703.0 είναι καλές οι μονάδες ? Και πόσο περίπου μπορεί να είμαι ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αγαπητή φίλη, είστε σχεδόν 6 εβδομάδων.Θα πρέπει να ελεγχθεί ο καρδιακός παλμός του εμβρύου από εδώ και πέρα, λίγο μας απασχολεί η χοριακή. Με το καλό!

   Διαγραφή
 41. ΓΕΙΑ ΣΑΣ...2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΝ ΚΑΝΩ ΧΟΡΙΑΚΗ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ Η' ΟΧΙ...ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΤΕΣΤ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΑΡΝΗΤΙΚΟ,ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΑΚΟΜΗ...ΣΕ 2 ΜΕΡΕΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΕΡΙΟΔΟ...ΜΕ ΕΝΑΝ ΚΥΚΛΟ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΣΤΑΘΕΡ 28 ΗΜΕΡΩΝ..ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 42. Καλησπερα σας , ΤΕΡ ειχα 12-11-2016. Εκανα χοριακη στις 12-12-2016 και ειχα 55 (31 μερες). Επανελαβα χοριακη 16-12-2016 και ειχα 419.7 (35 μερες) . Ξανα στις 20-12-16 και ειχα 2.533,4 (39 μερες). Ομως ο μικροβιολογος λεει να ξανακάνω... εσεις τι λέτε, οι τιμες δεν ειναι καλες? Ευχαριστω!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ήδη θα ξέρετε την έκβαση της εγκυμοσύνης. Νομίζω ότι οι τιμές ανέβαιναν ομαλά. Εύχομαι να έχουν πάει όλα καλά!

   Διαγραφή
 43. Καλησπέρα.Ειχα επαφη με τον αρραβωνιαστικο μου, χωρις εκσπερματωση στα ενδοτερα μου αλλά ,εγινε το κλασσικο τράβηγμα (συγνώμη για την έκφραση) και είμαι στην 8η μέρα καθυστέρησης.Εχω αρκετο αγχος βεβαια αλλα και ενα κρυωμα που με ταλαιπωρει.Εκανα τεστ την 4η μερα καθυστερησης το clearblue το απλο και βγηκε αρνητικο.Στη συνεχεια την 5η προς 6η μερα καθυστερησης εκανα μια β χοριακη η οποια μου βγηκε με τιμες 2,4 αρνητικό δηλαδη.Θα ηθελα να ρωτησω,αυτες οι τιμες εκτος απο εγκυμοσυνη δηλωνουν κατι αλλο? Καποια κυστη ας πουμε ή καποιο ωαριο που δεν εχει πεσει φυσιολογικα με την περιοδο?Να τονισω οτι δεν προσπαθω να κανω παιδακι και ειμαστε αρκετα προσεκτικοι,εχω κλεισει και ραντεβου με γυναικολογο φυσικα,αλλα θα ηθελα πολυ να μαθω αμεσα γιατι θα σκασω απο την αγωνια μου!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Καλό θα ήταν να σας δει ένας γυναικολόγος.

   Διαγραφή
 44. καλημέρα απο Μελβουρνη , ειμαι 38 ετών και εχω ηδη τρία παιδάκια 22 χρόνων , 19 χρόνων και 10 χρόνων !!! Εχω συμπτώματα τα οποία με οδήγησαν να κάνω χοριακη πριν την αναμενόμενη περίοδο : πρήξιμο στήθους με πόνο , ταχυκαρδιες δευτερολέπτων,ναυτίες , πόνοι χαμηλά με σουβλιες απο κάτω , αϋπνία και τελος μείωση της ικανότητας γεύσεων . Η χοριακη έδειξε αρνητικό <2. Περίοδο είχα στις 2/12/ με επαφές στις 11/12, 14/12 και στις 17/12 . Την χοριακη την έκανα στις 22/12. Τα συμπτώματα συνεχίζουν όμως και εχω ξεκίνησε και κάνω τεστ εγκυμοσύνη του εμπορίου με τα ουρά τα οποία βγαίνουν αρνητικά ... περίοδο περιμένω ξανά στις 3/12. Ο έκύκλος μου ειναι ανα 29 μέρες . Τι λέτε να συμβαίνει ; υπάρχει περίπτωση εγκυμοσύνης και να ειμαι νωρίς ; ο γιατρός είπε οτι αν ήταν εγκυμοσύνη θα έδειχνε μια μικρή άνοδο κατι τελος πάντων ! ( ενημερωτικά το λεω οτι εχω κανει και κωνοειδη εκτομή μετα τα δυο παιδιά και το τρίτο μου παιδι το έκανα χωρίς συρραφή ) την γνώμη σας και την συμβουλή σας , σας παρακαλώ ! Καλα χριστουγεννα !!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αγαπητή φίλη, πρώτα απ όλα θα σας συμβούλευα να μην βιάζεστε με τα τεστ εγκυμοσύνης. Καλό είναι να το κάνετε την αναμενόμενη ημερομηνία περιόδου. Σε δεύτερη φάση επειδή έχουνε περάσει αρκετά χρόνια εγκυμοσύνης από την τελευταία φορά, ίσως θα ήταν καλό να κάνετε μια σαλπιγγογραφία και φυσικά να ελεγχθεί και ο σύντροφος. Από εκεί και πέρα σίγουρα η γονιμότητα στα 38 δεν είναι η ίδια. Επομένως θα κάνετε υπομονή και θα προσπαθήσετε τουλάχιστον 1 χρόνο.

   Διαγραφή
 45. Καλημέρα!Τελευταία περίοδος 17/11 με κύκλο 27-28 ημερων. Η χοριακη την 5η μέρα καθυστέρησης ήταν 2010. Πιστεύετε ειναι καλή;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 46. Έχω χοριακη 4200 και τερ ειχα 22/11 ,πότε φαίνεται ο καρδιακός παλμός με τον υπέρηχο, αν πάω δλδ σήμερα θα φανεί? Έχω καθυστέρηση απο 17/12 ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Γύρω στην 7η εβδομάδα ακούμε καρδούλα! Με το καλό!

   Διαγραφή
 47. Καλησπέρα και Χρονιά πολλά!!!!Θα ήθελα να ρωτήσω λίγο....21/11/2016 ΤΕΡ.Είχα μόνο μια επαφή στις 08/12/2016 και σήμερα έχω 7 μέρες καθυστέρηση....έκανα εχθές Β-χοριακη και βγήκε 41.70 θα ήθελα να μου πείτε εαν είναι καλη.. Και πόσο είμαι! !!!Σας ευχαριστώ πολύ! !!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Φαντάζομαι ότι ήδη θα ξέρετε τη συνέχεια. Η αλήθεια είναι ότι είναι λίγο χαμηλή αλλά κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική.

   Διαγραφή
 48. Καλημέρα.Έκανα β χοριακη την 5η μέρα καθυστέρησης (σε κύκλο 27-28 ημερών) και ήταν 2010. Πιστεύετε είναι καλή η τιμή;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 49. Καλησπέρα με τελευταία περίοδο 17/11 και πρώτη χοριακη 28/12 6846.6 και δεύτερη στις 30/12 8026.5 κάτι δεν πάει καλά Έτσι?😢😢

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Φαντάζομαι θα ξέρετε ήδη τη συνέχεια της εγκυμοσύνης. Αν διαβάσετε το άρθρο με τις χοριακές προσεκτικά θα δείτε ότι όσο περνά ο καιρό δεν ανεβαίνει η χοριακή με τους ίδιους ρυθμούς.

   Διαγραφή
 50. Γεια σας και λαλη χρονια!! η β χοριακη εδειξε 239.70.Ποσο εβδομαδων ειμαι;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. τις εβδομάδες δεν τις μετράμε με τη χοριακή αλλά με την τελευταία ημερομηνία περιόδου μας.

   Διαγραφή
 51. Καλησπέρα <0,10 τι σημαίνει?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 52. Γειας σας.... θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας.... 27/11 τελευταία περίοδο και έχω 8 ημέρες καθυστέρηση σήμερα 4/1 έκανα χοριακη και βγήκε 2.555 είναι καλή? ???? Ευχαριστώ πολύ.....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 53. Καλησπερα σας τελευταια μερα τελευταιας περιοδου 21/12 ωορηξια 31/12 με επαφη. Περιμενω περιοδο στις 14/01. Με εχει φαει η αγωνια!!! Ποτε μπορω να κανω χοριακη;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Καλό είναι να περιμένετε την αναμενόμενη ημερομηνία περιόδου!

   Διαγραφή
 54. Με σταθερο κυκλο 25 ημερων κ τελευταια περιοδο 15/12/16 εκανα χοριακη την 3η μερα καθυστερησης κ ηταν 373.8. Ηταν καλη? Εκανα ξανα την πεμπτη μερα κ περιμενω το αποτελεσμα. Ποσο περιπου πρεπει να ειναι για να πω οτι ολα βαινουν καλως? Θα πρεπει να κανω κ τριτη εξεταση?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Νομίζω ότι είναι καλή! Εύχομαι να πηγαίνουν όλα καλά!

   Διαγραφή
 55. Καλησπερα ειχα αιμοραγια 20μερες απο 10/12ως 2/1 πηγα στον γιατρο μου την παρασκευη 13/1 και δν ξεχωριζει αν ειναι σακος αμνιακος η αιμα μεσα στην μητρα με παρεπεμψε σε χοριακη αλλα λογω σκ θα παω απο δευτερα..υπαρχει μικρη εστω πιθανοτητα εγκυμοσυνης!?ευχαριστω

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Όλα είναι πιθανά! Ελπίζω να είστε σε στενή επικοινωνία μαζί του!

   Διαγραφή
 56. Καλησπερα...με κυκλο ασταθη απο 28 μεχρι 44 ημερων...κ με ελεγχο ωορρηξίας απο τη δεκατη ως την εικοστη δευτερη μερα (αρνητικα),με μερικες σταγονες αιμα την 38η μερα (5/1),κανω χοριακη στις 10/1 με 207 μοναδες...επανάληψη στις 10/1 με 487 μοναδες κ τριτη μετρηση στις 16/1 με 1257 μοναδες...πως το βλεπετε;;προχωραει καλα;;;στην τελευταια μετρηση δε διπλασιαστηκε σωστα...τι λετε;;;ευχαριστω

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Στη δεύτερη ημερομηνία μάλλον μου έχετε γράψει κάτι λάθος. Άρα δεν μπορώ να σας δώσω απάντηση.

   Διαγραφή
  2. Σωστα...η δευτερη ημ/νια ειναι 12/1 ομως πλεον ολα πανε καλα!!! Σας ευχαριστω

   Διαγραφή
 57. Καλησπερα σας
  9/1 εκανα pregnyl. Αν κανω αυριο 19/1 β χοριακη θα ειναι αξιοπιστη ή να περιμενω
  Ευχαριστω

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αγαπητή φίλη, να κάνετε ό,τι σας έχει συμβουλεύσει ο γιατρός σας.

   Διαγραφή
 58. Χτες εμαθα οτι ειμαι έγκυος. Εκανα β χοριακη κ εδειξε 747 την 5 μερα καθυστέρησης.29/12 ειχα κανει laser στο προσωπο. Θα υπαρξει προβλημα;; ευχαριστω

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 59. Καλησπερα...με τερ 24/11 σταθερο κυκλο 28ημερων εκανα 17/1 χωριακη κ βγηκε 36470 ειναι καλη;σας ευχαριστω

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αγαπητή φίλη, με το καλό! Κοντεύει να πάει φαντάρος το παιδί! Σε αυτή τη φάση της εγκυμοσύνης κάνουμε υπέρηχο!

   Διαγραφή
 60. Γειά σας τελευταία περίοδο είχα 26 Δεκεμβρίου και σήμερα 20 Ιανουαρίου έκανα β, χοριακη και βγήκε 5,0 υπάρχει περίπτωση εγκυμοσύνης?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Πολύ οριακό νούμερο, θα πρέπει να την επαναλάβετε.

   Διαγραφή
 61. Ειχα τελευταια περιοδο 14/12 ,27 μερες κυκλος, εκανα χοριακη 20/1 538.5 mlU/ml. Παμε καλα??

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Η αλήθεια είναι ότι θα την περιμέναμε λίγο ψηλότερα. Αλλά κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική!

   Διαγραφή
 62. Γεια σας. Περιμενα περιοδο στις 18/1 και εκανα χοριακη στις 19/1 και βγηκε 560 μοναδες πως ειναι?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 63. Γεια σας ειχα τελευταια φορα περιοδο 28 12 2016 στης 15 αφτου του μηνα καναμε προσπαθια για μωρακι σημερα εκανα μια β χωριακι και βγηκε 0.100 ml αρνητικο ειναι σωστα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 64. Καλησπέρα σας ήθελα να ρωτήσω είχα τελευταία περίοδο 1.1.2017 και ήρθα σε επαφή στις 14,15, 19,20/1. Σήμερα 26.1 έχει νόημα να κάνω β χοριακη η να περιμένω; Έχω συνεχώς δέκατα κ είμαι πολύ πρησμένη. Έυχαριστω

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. καλό είναι να περιμένετε την αναμενόμενη μέρα περιόδου! να έχετε αξιόπιστα αποτελέσματα!

   Διαγραφή
 65. 1η μέρα αναμονής της περιοδου τυχαιο ευρημα η χοριακη σε 18 μονάδες. Ειμαι στην δευτερη ημερα καθυστέρησης.ειναι νωρίς ακομη να ελεγξουμε αν ολα πανε καλα; εκανα β χοριακη μεσα σε 24 ωρες ξανα και βγηκε 20. Παει κατι στραβα; η μπορει να ειναι καθυστερημενη συλληψη και το επιασα τυχαιως στο ξεκινημα;

  Υγ. Εχω παντα καθυστερηση3-4 ημερων. Αν το συνυπολογίσουμε η προηγουμενη περιοδοσ ηταν 26/12 αρα η επομενη 29-30/1. Οποτε;;; ολα μπορει να ειναι καλα;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αγαπητή φίλη, φαντάζομαι ήδη θα ξέρετε, αλλά όπως το βλέπω πρόκειται για μια βιοχημική κύηση. Δηλαδή μια εγκυμοσύνη που δεν προχωρά. Όπως το είπατε είναι τυχαίο εύρημα. Όλα θα πάνε καλά την επόμενη φορά!

   Διαγραφή
 66. Γεια σας. Η τελευταία μου περίοδος ήταν 7 Δεκεμβρίου άλλα επειδή ο κύκλος μου δεν είναι σταθερός υπέθεσα ότι θα έρθει προς το τέλος Ιανουαρίου τελικά έκανα τεστ βγήκε θετικό έκανα χοριακη στις 25/1 και η τιμή ήταν 7560 πήγα στη γιατρό είδε τον σάκο και μου είπε να ξανακάνω χοριακη σήμερα 30/1 έκανα η τιμή είναι 12354 είναι καλή η μήπως είναι χαμηλή?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αγαπητή φίλη, όσο προχωρά η εγκυμοσύνη, όπως διαβάσατε και στο άρθρο, οι τιμές δεν υπερδιπλασιάζονται. Γι αυτό και σε αυτή τη φάση θεωρούν πιο αξιόπιστο σημάδι για την εξέλιξη της εγκυμοσύνης τον υπέρηχο, δηλαδή την ομαλή ανάπτυξη του εμβρύου και τον καρδιακό παλμό!

   Διαγραφή
 67. Καλησπέρα σας μετα την 13 μερα καθυστέρησης μου εκανα τεστ αιματος για την Β-χοριακη και έδειξε <2,0 ..τι ακριβώς σημαινει αυτο ειμαι? ή δεν ειμαι εγκυος????

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 68. Καλημερα εχω χοριακη 485 ... ειμαι έγκυος
  ;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 69. Την πέμπτη 330 και την δευτέρα 1870
  Φυσιολογικό;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 70. Καλησπερα σας!Με τελευταια περιοδο 4-1 εκανα σημερα,10-2 χοριακη και ειναι 4.971. Μου ειπαν οτι θα επρεπε να ειναι υψηλοτερη.Συμφωνειτε;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αγαπητή φίλη, στη φάση που είστε περισσότερες απαντήσεις θα σας δώσει ο υπέρηχος και όχι τόσο οι τιμές της χοριακής. Εύχομαι να πάνε όλα καλά!

   Διαγραφή
 71. καλημέρα! με ΤΕΠ 12-1 και τιμή χοριακής 565 την 10-2, τι τιμή πρέπει να περιμένω στη σημερινή χοριακή μου της οποίας το αποτέλεσμα θα βγει το απόγευμα; έχω πολύ άγχος γιατί είχα ήδη μία παλλίνδρομη! ευχαριστώ εκ των προτέρων!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Γιατί κάνατε με τόση διαφορά ημερών χοριακή; Από τις 10 του μήνα έπρεπε να την ελέγξετε 2 ή 4 μέρες μετά. Τώρα κανονικά πρέπει να κάνετε υπέρηχο!

   Διαγραφή
 72. Με τελευταία περίοδο στις 02/02 και επαφή στις 11/02 πότε θα μου προτείνατε να κάνω κάποιο τεστ; Δεν έχω σταθερό κύκλο. Ευχαριστώ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Θα βγάλετε ένα μέσο όρο που σας έρχεται περίοδος πχ στις 35 μέρες ή 40 μέρες και τότε να υπολογίσετε να κάνετε το τεστ εγκυμοσύνης. Αφού έχετε άστατο κύκλο καλό θα ήταν να πάρετε ένα τεστ ωορρηξίας από το φαρμακείο. Θα σας βοηθήσει πολύ!

   Διαγραφή
 73. Καλημέρα σας, έκανα εχθές β χοριακή κ βγήκε 1282 αλλά δίπλα γράφει
  Αρνητικό < 1. Τί σημαίνει? Από το διαγνωστικό μου είπαν ότι είμαι έγκυος 4 εβδομάδων τί σημαίνει όμως που γράφει αρνητικό <1 ??
  Σας ευχαριστώ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Το αρνητικό <1 απλώς ενημερώνει τον εξεταζόμενο πότε είναι αρνητική η εξέταση. Είστε έγκυος με το καλό!

   Διαγραφή
 74. kalimera ΤΕΡ 28-1-2017 ekana test vgike thetiko ekana xthes β χοριακη kai mou evgale 184,7 mipws einai xamili????

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 75. Καλησπέρα, είχα καθυστέρηση 6μέρες, έκανα τεστ και βγήκε θετικο.Μετα από 2μέρες ομως ήρθε περίοδος και μου είπε ο γυναικολογος να κάνω τεστ χοριακης και το αποτέλεσμα που βγήκε είναι 8.66. Είμαι έγκυος;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αγαπητή Κατερίνα, ήσασταν έγκυος και η κύηση ήταν βιοχημική και υποχώρησε. Την επόμενη φορά θα είστε πιο τυχερή!

   Διαγραφή
 76. Καλησπερα εχω σταθερο κυκλο 28 ημερες σπανια αδιαθετω 2 μερες νωριτερα η 2 μερες αργοτερα μετα απο καθυστερηση 9 ημερων εκανα εχθες χοριακη και βγηκε 3500 ο μικροβιολογος δεν μου ειπε εαν ειμαι σιγουρα εγκυος εχω δει και πολυ λιγα καφε υγρα στο χαρτι!!!Τι σημαινουν ολα αυτα πρεπει να ανυσηχω?Ευχαριστω!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Είστε πάρα πολύ έγκυος και φυσικά ο γιατρός σας θα σας δώσει τις κατάλληλες οδηγίες ή ίσως και φαρμακευτική αγωγή για το αίμα.

   Διαγραφή
 77. Καλησπερα σας!πηρα clomiphene λογω πολυκυστικων κ η συλληψη εγινε 16 φεβρουαρ.στ 1η χοριακη τ παρασκευη ειχα τιμη 240 ενω τη δευτερα 1055.ειδαμε στον υπερηχο 3 σακους.υπαρχει περιπτωση ν ειναι τριδυμα μ τοση μικρη χοριακη;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Φυσικά όλα είναι πιθανά. Θα δείτε όμως στην πορεία πόσα θα προχωρήσουν. Με το καλό!

   Διαγραφή
 78. Καλησπέρα...εκανα β χοριακη την πρώτη φορά κ ήταν 794 κ μετά από 2 μέρες 1850 ..εχω αρκετά πονακια κάτω χαμηλά κ εκτός αυτού δεν μπορώ να καταλάβω σε Ποια εβδομάδα είναι γτ δεν είχα σταθερό κύκλο...σας ευχαριστώ πολύ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Πολύ καλή η χοριακή σας! Θα πρέπει να μου γράψετε τελευταία ημερομηνία περιόδου!

   Διαγραφή
 79. Καλημέρα σας,
  Τελευταία περίοδος ήταν στις 3/2, καθυστέρηση έχω 11 μέρες, πιθανή ημερομηνία σύλληψης στις 13/2, το τεστ ήταν θετικό και η σημερινή χωριακή 6947. Υπάρχει περίπτωση να πρόκειται για δίδυμη κύηση;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Νομίζω ότι το νούμερο είναι στα φυσιολογικά πλαίσια. Περί δίδυμης κύησης θα το δείτε στον υπέρηχο με το γιατρό σας.

   Διαγραφή
 80. Καλησπερα! Τελευταία περίοδος ήταν 10/2 έκανα τεστ 11/3 θετικό έκανα χοριακη 15/3 και βγήκε 651 είναι πολύ λίγο?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αγαπητή φίλη, φυσιολογικό φαίνεται. Καλό θα ήταν να το επαναλάβετ και σήμερα να δείτε το διπλασιασμό του.

   Διαγραφή
 81. Τελευταία περίοδο 16.02 χοριακη 20.03 1264. Υπάρχει περίπτωση διδυμης κύησης;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 82. Έχω 11μερες καθυστερηση έκανα τεστ βγήκε θετικό .δευτέρα η πρώτη χοριακη 951.47 μετα απο δυο μέρες 1852.76.ποσω εβδομάδων είμαι κ αν είναι καλά τα αποτελέσματα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Τα αποτελέσματα είναι πολύ καλά. Θα πρέπει να μου γράψετε τελευταία ημερομηνία περιόδου για να σας μετρήσω την εγκυμοσύνη.

   Διαγραφή
 83. Καλησπέρα σας. Η σύζυγος μου έκανε σπερματεγχυση στης 13 Μαρτίου και κάναμε την δευτέρα β χοριακη και βγήκε 6.4. μετα απο 72 ώρες ξανα κάναμε και βγήκε 14,4. Είναι;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 84. Καλημερα. Με τελευταία περίοδο στις 25/2 και και με σχεδόν σταθερό κύκλο 26-28 μέρες (δηλαδή ποτε καθυστέρηση,πάντα 5-6 μέρες νωρίτερα) έκανα Β χωριακη 30/3 στις 5 μέρες καθυστέρηση δηλαδη και μου βγήκε 47.0. Ο ιατρός του διαγνωστικού διέγνωσε θετικό το αποτέλεσμα αλλά να επαναλάβω σε 2-3 μέρες. Να υποθέσω οτι ότι όντως είναι θετικό αλλά είναι πολύ χαμηλη η τιμή;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 85. Καλησπέρα ! Σήμερα έκανα χοριακη με τιμή σχεδόν τέσσερις χιλιάδες και είναι στην Τρίτη μέρα καθυστέρησης ! Υπάρχει περίπτωση δυδιμης κύησης ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 86. Έχω καθυστέρηση 12 μέρες, έκανα β-χοριακη με αποτέλεσμα 16. Μικρό δεν είναι για εγκυμοσύνη? Υπάρχει πιθανότητα να συμβαίνει κάτι άλλο? Ευχαριστώ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 87. Καλησπερα εκανα σημερα χοριακη εδειξε 2838,0
  Δεν εχω ιδεα απο αυτα μου ειπαν οτι ναι μεν ειμαι εγκυος αλλα δεν καταλαβαινω..τελευταια περιοδος ητανε στις 3/3/2017 και σημερα εκανα χοριακη μετα απο 3 μερες καθυστερηση...ειμαι εγκυος? Γτ η χοριακη ειναι τοσο υψηλη? Κ ποσο ρβδομαδων ειμαι?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 88. Καλησπέρα!!! Τελευταια περιοδος 28/2 ..πρωτη χοριακη στις 3/4 1739 μοναδες...δευτερη χοριακη 5269.8. Στις 7/4. Ειναι καλες οι τιμες???

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 89. Εγώ έχω 29.7 τ σημαίνει??

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 90. Καλησπερα σκεφτομαι να κανω μια β χοριακη τη παρασκευη!!!τη περασμενη τριτη εκανα ορηξια με βοηθεια απο χαπια!!!κ προσπαθησαμε μηπως κ γινει το θαυμα!!!εχω πρισμενο στηθος κ κατι τραβηγματα χαμηλα στη κοιλια οχι συχνα!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 91. Έκανα εμβρυομεταφορά με βλαστοκύστες
  4-5ημερών στις 21/3,τελευταία περίοδος4/3,πόσων εβδομάδων είμαι τελικά γιατί η χοριακή μου δεν ήταν πολύ καλή..12/4 είχα 3188χοριακή και 19/4 είχα 5528..κάναμε υπέρηχο κ είδαμε σάκο αλλά όχι έμβρυο..τι σημαίνει?Σας ευχαριστώ!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Φαντάζομαι θα έχετε δει τις εξελίξεις. Λογικά προχώρησε κάποιο έμβρυο από τις βλαστοκύστες ή υποχώρησε. ελπίζω να πήγαν όλα καλα!

   Διαγραφή
 92. Καλησπερα. Τελευταια περιοδος 3-2.Εχω αστατο κύκλο. Τις προσπάθειες για δευτερο τις ξεκινήσαμε τελη Φλεβάρη με τελευταια επαφη 15-4.Στις 23-3 εκανα τεστ και βγηκε αρνητικό. Στις 20-4 εκανα χοριακη με τιμη 2.Εχω κατι πονακια χαμηλά και πριξιμο αλλά τπτ ακομα. Να ξανακάνω χοριακη ή να μη μπω στον κόπο;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αγαπητή φίλη μην αγχώνεστε τόσο πολύ με τα συμπτώματα γιατί θα τρελαθείτε. Καλό θα ήταν να χρησιμοποιήσετε τεστ ωορρηξίας. Θα σας βοηθήσει πολύ να καταλάβετε το σώμα σας μέσα από τα υγρά και να βρείτε τις γόνιμες μέρες σας!

   Διαγραφή
 93. Εκανα β χοριακη και έχω 189,6 ml αλλά είχα περίοδο τον Μάρτιο στις 04/03και αυτον τον μήνα στις 26/04 και έχω ακόμα περίοδο υπάρχει πιθανότητα να είμαι έγκυος και συγχρόνως να έχω περίοδο?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αυτό που βλέπετε δεν είναι περίοδος είναι αίμα που προέρχεται από την εγκυμοσύνη. Θα πρέπει να σας δει ο γιατρός σας!

   Διαγραφή
 94. με <0.2 ειμαι η οχι???

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 95. Περίμενα περίοδο 7/5 έκανα β χοριακη 8/5 και μου βγήκε 90 κάνω 10/5 και έπεσε στο 87 ξέρω ότι δεν είναι καλό αλλά δεν έχω ούτε αίμα ούτε τίποτα!! Υπάρχει περιθώριο λάθους στο εργαστήριο? Έχω ραντεβού με τον γιατρό μου βέβαια!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Νομίζω ότι είχατε μια βιοχημική εγκυμοσύνη. Θα πάνε όλα καλά την επόμενη φορά!

   Διαγραφή
 96. Καλησπερα. Τελευταία περιοδος 27/3. Χοριακη 4/5 ήταν 1314 μονάδες, χοριακη 8/5 2924 μονάδες και χοριακη 11/5 4491 μονάδες. Είναι καλές οι τιμές;; Ανησυχώ γιατί δεν το ήξερα και έκανα αξονική στις 19/4, είχα κάνει πριν και ακτινογραφίες και ξανά έκανα ακτινογραφία στις 4/5 και το βραδυ έμαθα για την εγκυμοσύνη. Ποια είναι η γνώμη σας;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αγαπητή φίλη, οι μονάδες φαίνεται να έχουν αργή ανάπτυξη. Θεωρώ ότι σε συνδυασμό με τις ακτινογραφίες που δεχτήκατε θα πρέπει να το συζητήσετε με τον θεράποντα ιατρό σας.

   Διαγραφή
 97. Καλημέρα έκανα τεστ και βγήκε θετικό έκανα χοριακη και βγήκε 2.21 με φυσιολογική τιμή 1.00 είμαι έγκυος τελικά?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Δεν υπάρχει φυσιολογική και αφύσικη. Το 2,2 είναι αρνητικό αποτέλεσμα για εγκυμοσύνη

   Διαγραφή

Τι σκέφτεστε...